top of page

Odmor za pamćenje

Objekat Tri vrbe se nalazi u mestu Ljubovija i nudi vrt, privatni prostor na plaži i pribor za pripremu roštilja. Smeštaj je klimatizovan, a gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta.

Ovaj apartman sa pogledom na reku i ima popločano dvorište, jednu spavaću sobu i dnevnu sobu. Takođe sadrži flat-screen TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju i jedno kupatilo sa tušem.

Gostima apartmana je na raspolaganju terasa za sunčanje. Ukoliko želite da istražite ovu oblast, okolina je pogodna za vožnju bicikla i ribolov, dok ponuda objekta Tri vrbe uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala.

Turističke atrakcije u blizini apartmana:

- Manastir Sv. Nikolaj Srpski se nalazi ispod Soko grada, a posvećen je Svetom vladiki Nikolaju  Velimiroviću.

- Bobija je planinska lepotica područja Azbukovice. Obiluje jakim i hladnim izvorima pijaće vode na velikim nadmorskim visinama. Zbog dinamičnosti reljefa, biljnog i životinjskog sveta, markiranih staza, tereni su kao stvoreni za planinarenje.

- Kanjon Trešnjice je prirodno dobro od izuzetnog značaja. Pod zaštitom je drzave radi očuvanja staništa prirodne retkosti, beloglavog supa. U reci Trešnjici se mresti retka vrsta ribe - mladica.

- Rimski most potiče iz rimskog perioda, a sadašnji izgled dobio je u tursko vreme.

- Na Mačkovom kamenu nalazi se Spomen-kosturnica od izuzetnog značaja, u kojoj su pohranjeni posmrtni ostaci poginulih ratnika iz Prvog svetskog rata.

-Panoramski vidikovac Lokva nalazi se u Drlačama. Uz pomoć panoramskih dvogleda mogu se posmatrati lepote Drine, sela i zaseoka koji se kaskadno spuštaju ka njenoj obali, kao i lepote reke Trešnjice gde živi retka i ugrožena vrsta beloglavi sup.

DSC04849.PNG
bottom of page